Taxatie vastgoed

Indien u een taxatie vastgoed nodig heeft, dan bent u bij Goldbaum Taxateurs aan het juiste adres. Aangezien uw vastgoed een zeer belangrijke rol speelt in uw bedrijf, is het van belang dat uw een helder inzicht heeft in de waarde van uw vastgoed. Goldbaum Taxateurs beschikt over een team van ervaren taxateurs die de ins & outs van de vastgoedmarkt goed kennen.

Waarom een vastgoed taxatie?

  • Vanuit strategisch perspectief bepalen of uw bedrijfsonroerend goed juist is ingezet;
  • Voor de belastingaangifte heeft u of uw accountant een vastgoed taxatie van uw pand nodig;
  • U krijgt inzicht in de waarde van uw vastgoed, en inzicht in hoeverre de aanschaf van vastgoed voor u fiscaal interessant is, privé of zakelijk;
  • Verzekeringstechnisch voorkomt u dat uw bezit onder- of oververzekerd is en u de juiste premie betaalt.

Taxatie vastgoed verzekering

De verzekeringspremie voor de opstal van uw vastgoed wordt gebaseerd op de taxatiewaarde. Als de taxatiewaarde niet meer actueel is, dan is de kans groot dat u te weinig uitgekeerd krijgt in geval van brand of een andere calamiteit. Om de kans op grote financiële risico’s te minimaliseren, verzorgt Goldbaum Taxateurs graag uw vastgoed taxatie.

Wat de aangescherpte de wetgeving omtrent de financiële rapportage van beursgenoteerde bedrijven betreft zal het niet lang meer duren voordat MKB-bedrijven ook met aangescherpte wetgeving te maken krijgen. Daarom is het van belang om de actuele waarde van uw bedrijfsonroerend goed periodiek vast te leggen in een taxatie vastgoed rapport.

Bezwaren WOZ-waarde

Een actueel taxatierapport van uw vastgoed kunt u gebruiken indien u een bezwaarprocedure initieert tegen de WOZ-beschikking.

Investering en financieringsdoeleinden

Een vastgoed taxatie geeft dus inzicht in uw vermogen maar ook in de actuele marktwaarde. Deze informatie is daarom uitermate bruikbaar om uw korte en lange termijn plannen op te baseren.
In geval van financiering- en investeringsvraagstukken is de waardebepaling van uw vastgoed noodzakelijk. Maar ook als u de reserves en de grootte daarvan wil bepalen in geval u investeringen wil doen.

Taxatie van alle soorten bedrijfsonroerend goed

Wij helpen u graag met de taxatie van BOG, ongeacht welke: winkelruimte, magazijn, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, kantoorhal, woon-/winkelpand, garagebox, showroom, parkeerplaats, garagebedrijf, horecapand en alle andere specifiek bedrijfsonroerend goed.

Wilt u meer weten over vastgoed taxaties, neem dan contact met ons op.

Bel ons op: +31 85 4011292

 

Vestiging Amsterdam
Amsteldijk 194
1079 LK Amsterdam

Vestiging Arnhem
Parkstraat 29
6828 JC Arnhem