Taxatie Den Haag

Heeft u een onderneming, bent u gevestigd in Den Haag en wilt u uw bedrijfsonroerend goed, bedrijfsinventaris of roerende goederen laten taxeren? Taxatie in Den Haag is dan mogelijk bij Goldbaum Taxateurs. Wij zijn expert op het gebied van taxeren van vastgoed of inventaris. Het mogelijk om vastgoed te laten taxeren, zoals appartementen of dure villa’s voor verzekeringsdoeleinden, een zogenaamde herbouwwaarde taxatie. Bedrijfsmatig vastgoed kan ook voor financieringsdoeleinden worden getaxeerd, dit is commerciële taxatie.

Goldbaum Taxateurs kan bij u in Den Haag of in de buurt van Den Haag een taxatierapport leveren op maat. Onze taxateurs leveren binnen 24 uur een fysieke taxatie en taxatierapport. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn naar aanleiding van een overname, een investering of ten behoeve van het afsluiten van een verzekering. Compleet, deskundig en snel. Dat zijn kern elementen die bij Goldbaum Taxateurs de boventoon voeren.

Waarom taxatie?

Wanneer u uw vastgoed, inventaris wilt verzekeren of (ver)kopen, is het belangrijk om het eerst te laten taxeren.

Goldbaum Taxateurs in Den Haag helpen u graag. Bel +31 85 4011292 of mail naar info@goldbaum.nl!

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij een taxatierapport in Den Haag onvermijdelijk is:

  • Taxatie VVE (Vereniging van Eigenaren). Door een taxatie voor de verzekering zorgt u voor een goede premie, de juiste dekkingsgraad (voorkomt onder- of oververzekering) en wordt de privéaansprakelijkheid van VVE bestuurders voorkomen.
  • Taxatie inventaris. Bijvoorbeeld taxatie van bedrijfsinventaris. Bij dreigend faillissement, financiering, aan- of verkoop, of inbreng in een vennootschap bijvoorbeeld.
  • Taxatie van bedrijfsonroerendgoed. Zoals het inzichtelijk maken van de commerciële waarde van uw bedrijf. Ook voor uw taxatie verzekering vastgoed is het van belang de taxatiewaarde actueel te houden. De verzekeringspremie wordt namelijk vastgesteld op basis van de taxatiewaarde.
Taxateurs bij Goldbaum Taxateurs

Een belangrijk kenmerk van een taxateur is dat deze onafhankelijk is, erkend en kennis heeft van zaken. Taxateurs bij Goldbaum Taxateurs bezitten deze kenmerken uiteraard. Zij zijn deskundig, gecertificeerd en gekwalificeerd. Bij Goldbaum Taxateurs hanteren we een vast tarief vanaf €175,- all in. Vele tevreden bedrijven en particuliere klanten gingen u voor. Wij hebben vele ervaringen opgedaan in vrijwel iedere branche.

Meer informatie over onze mogelijkheden van een taxatierapport in Den Haag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw taxatierapport in Den Haag.

Mail uw vragen naar: info@goldbaum.nl
Of bel naar: +31 85 4011292

Vestiging Amsterdam
Amsteldijk 194
1079 LK Amsterdam

Vestiging Arnhem
Parkstraat 29
6828 JC Arnhem