Taxatie Amsterdam

In Amsterdam en omgeving kunt u perfect een taxatie laten uitvoeren ten behoeve van het achterhalen van de herbouwwaarde. Wij verzorgen de taxatie ten behoeve van de herbouwwaarde van al uw onroerende zaken. Tevens taxeren wij de herbouwwaarde van monumentale (grachten-)panden. Ook kunt u uw inventaris of roerende goederen laten taxeren. De Nederlandse hoofdstad bruist immers van de monumentale panden.

Goldbaum Taxateurs is zeer ervaren in taxatie in Amsterdam. Bent u eigenaar van een bedrijf of onderneming in Amsterdam? Of wilt u in de omgeving van Amsterdam een verzekeringstaxatie van een VvE of van een monument? Geen probleem voor de taxateurs van Goldbaum Taxateurs. Wij beschikken over taxatie expertisegebieden in Amsterdam en omgeving.

Taxatie Amsterdam: taxatierapporten op maat in Amsterdam en omgeving. Goldbaum Taxateurs levert u vele voordelen:

  • Volledig, snel en accuraat
  • Vast tarief vanaf € 175,- all-in
  • Erkende Register Taxateurs
  • Binnen 24 uur een taxatie op locatie met taxatierapport, ook buiten Amsterdam

Wanneer is taxatie nodig?

Bij verzekeringsdoeleinden speelt taxatie Amsterdam een grote rol. Met een taxatierapport voor verzekeringsdoeleinden voorkomt u dat u onder- of oververzekerd bent, zodat u te allen tijde het juiste bedrag uitgekeerd krijgt. Ook kan Goldbaum Taxateurs de geldigheidsduur van uw taxatierapport (drie jaar) verlengen door hertaxatie. Goldbaum Taxateurs heeft een contra-expertise met de verzekeringsmaatschappij. Dit houdt in dat er altijd een onafhankelijke expert is die werkt ten behoeve van uw belangen, in plaats van die van de verzekeringsmaatschappij. Heeft u voor uw VvE een taxatie nodig voor uw verzekering? Meer informatie kunt u lezen bij VvE-taxatie.

Overige onderdelen van taxatie

Goldbaum Taxateurs is een expert op zakelijk gebied. U kunt bij ons een taxatie aanvragen bij faillissement of een overname. Daarnaast is er een onafhankelijk taxatierapport nodig bij een financieringsaanvraag. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bedrijfsinventaris en roerende goederen te laten taxeren in Amsterdam en omgeving. Meer informatie kunt u lezen bij Taxatie van bedrijfsinventaris. Goldbaum Taxateurs voorziet u op alle zakelijke en bedrijfsmatige gebieden van een passend advies.

Meer informatie over onze mogelijkheden van een taxatierapport in Amsterdam? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw taxatierapport. Of lees meer over ons. Uiteraard kunt u ook langskomen op onze vestiging in Amsterdam, gelegen aan de Amsteldijk 194.

 

Vestiging Amsterdam
Amsteldijk 194
1079 LK Amsterdam

Vestiging Arnhem
Parkstraat 29
6828 JC Arnhem