Herbouwwaarde taxatie in Amsterdam

Herbouwwaarde taxatie in Amsterdam

Ook deze week hebben we weer voor verschillende leuke VvE’s een herbouwwaarde taxatie in Amsterdam mogen uitvoeren. Deze VvE in Amsterdam-Oost wil een nieuwe opstalverzekering afsluiten en de verzekeraar had een herbouwwaarde taxatie als vereiste gesteld. De klant wilde alles goed geregeld hebben en heeft ons gevraagd om de herbouwwaarde taxatie uit te voeren. Het laatste taxatierapport was ouder dan 6 jaar, dus hoogste tijd voor een nieuwe herbouwwaarde taxatie. Al snel bleek dat ze op dit moment flink onderverzekerd zijn. Met het nieuwe taxatierapport is alles weer goed geregeld.

Maatwerk taxatie Amsterdam

Onze herbouwwaarde taxaties zijn altijd maatwerk. Tijdens de taxatie bespreken we de bijzonderheden van het pand en de gemaakte afspraken binnen de VvE. Denk hierbij aan monumentale elementen, wel/geen funderingen/eigenarenbelangen (zoals luxe badkamers) meeverzekeren.

Met behulp van onze rekenmodellen is de juiste herbouwwaarde door ons bepaald. Hierbij houden we rekening met de specifieke locatieproblemen van het herbouwen in de Amsterdamse binnenstad. Onze berekeningen zijn gebaseerd op recente gerealiseerde bouwkosten van aannemers. Deze kosten zijn de afgelopen tijd weer flink gestegen, als gevolg van de aangetrokken economie en huizenmarkt. Het taxatierapport wordt als bijlage bij de polis gevoegd. Zodoende is er bij een schade geen misverstand over de herbouwwaarde en kan de schadevergoeding heel snel worden uitbetaald.

Wilt u graag meer informatie over uw verzekeringstaxatie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 

Vestiging Amsterdam
Amsteldijk 194
1079 LK Amsterdam

Vestiging Arnhem
Parkstraat 29
6828 JC Arnhem